over ons

Over VeluwTech

VeluwTech, met eigenaar Derwin van den Berg uit Hierden, is een professioneel en veelzijdig elektrotechnisch bedrijf met ruim 10 jaar ervaring in zonne-energie installaties. Kleinschalig, maar met grote slagkracht. Zo hebben we al tienduizenden installaties geplaatst.

We zijn begonnen in de installatietechniek, waardoor we precies weten hoe een goede elektrische installatie in elkaar steekt. Daarnaast hebben we veel ervaring met zonnepanelen: toen de ontwikkeling opkwam, zijn we er gelijk ingestapt. Doordat we al vanaf het begin met zonnepanelen bezig zijn, hebben we veel kennis en bekwaamheid opgebouwd.

van den berg zonnepanelen hierden

Monteren & installeren

We onderscheiden ons door kwalitatief hoogstaande installaties. We schenken extra aandacht aan de kwaliteit van de apparatuur én de installatie. We zijn een relatief klein bedrijf, waardoor we de kwaliteit constant op een hoog niveau kunnen houden.

Al onze installaties voldoen aan de SCIOS Scope 12 Norm. Dat deden ze al voordat deze norm bestond en dat blijven ze doen. Naast fabrieksgarantie op de apparatuur, geven we daarom ook garantie op de installatie.

Hoog rendement gegarandeerd

We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten. Daarnaast maken we voor ieder dak een aparte berekening. Zo zorgen we ervoor dat we ook bij u het maximale rendement halen.

Daarnaast blijven we de zonnepanelen optioneel monitoren. Mocht er een probleem zijn met de installatie, dan zien we dat direct en ondernemen we actie. Zo verliest u geen opbrengst!

veilig en toekomstbestendig

Een zonnepaneel zelf is niet gevaarlijk. Maar als de installatie niet vakkundig is aangelegd, brengt dat risico’s met zich mee. Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan en garanderen een deugdelijke installatie.

Met een installatie van Veluwtech bent u de komende 25 jaar verzekerd van een besparing op uw energierekening. En u draagt ook nog eens bij aan een schoner milieu. Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

inspecties

Naast het monteren en installeren van nieuwe installaties, voeren wij ook inspecties uit op bestaande installaties. Verzekeringsmaatschappijen eisen steeds vaker dat een zonne-installatie geïnspecteerd dient te worden voor de verzekering van uw woning of gebouw. Veluwtech voert inspecties uit volgens de richtlijnen Nen 1010 en Scope 12.

Contact

Adres

Veluwtech
Wijtgraaf 35A
3849 PM Hierden

Telefoon